Kirsebær Spritz – Mocktailen der er en konge værdig!

Det er koldt udenfor og nogle gange er alt man har brug for en lækker, hyggelig og forfriskende mocktail. Denne alkoholfrie drink smager med kombinationen af kirsebær, hindbær, rabarber og anis af noget der minder om et “Kongen af Danmark”-bolche.

Det er lige nøjagtigt hvad en Kirsebær Spritz giver dig!

Historien bag Kirsebær Spritzen er kort. Vi stod til Formland Spring i Messecenter Herning og gav smagsprøver på vores nylancerede kirsebærsirup. Efter en stille første messedag snakkede vi med nogle kollegaer der stod for at afholde cocktailkurser i løbet af dagene for alle gæster der havde der lyst til at komme forbi. Efter vi havde snakket lidt sammen blev vi enige om at det ville være federe at én af de lokale producenter stod for dette kursus og han i stedet kunne holde fri.

Det var vi enormt glade for og havde dagen efter taget æblemost, danskvand og stjerneanis med for at vi kunne lave drinken: Æ’ sobre jyde. Dog blev vi overrasket igen da vi fandt ud af at vi ikke blot skulle vise opskriften til dette kursus, men lære alle deltagere at lave den selv. Vi havde altså slet ikke taget nok med til at alle kunne komme med og måtte derfor sadle om. Vores kollega havde lidt forskellige flasker med da de serverede drinks i løbet af dagene og ud fra vores kombinerede udvalg blev Kirsebær Spritzen født.

Dette skal du bruge af udstyr:

  • Et rødvinsglas el. Gin & Tonic glas.
  • En jigger
  • En barske

Opskrift:

  • 3 cl kirsebærsirup
  • 2 cl frisk citronsaft
  • 20 cl Fever-Tree Raspberry & Rhubarb Tonic
  • 1-2 stjerneanis efter smag

Fremgangsmåde:

  • Fyld dit glas helt op med isterninger.
  • Tilføj alle ingredienser.
  • Rør rundt indtil kirsebærsiruppen er rørt godt ud i drinken og stjerneanis har frigivet noget af dens aroma.

Godt gået! Nu er der kun tilbage at nyde denne drink og stritte med lillefingeren som den indre royale du er.

Find flere drinksopskrifter her: